БСП ще върне третия мандат за съставяне на кабинет утре

...
БСП ще върне третия мандат за съставяне на кабинет утре
Коментари Харесай

БСП връща мандата утре

БСП ще върне третия мандат за сформиране на кабинет на следващия ден на президента. Това оповестиха от парламентарната група на социалистите на брифинг, откакто Народното събрание отхвърли първа точка от дневния ред, а точно – разискването на управническата стратегия на кабинета, импортирана от Българска социалистическа партия.

„Под напътствията на Десислава Атанасова и Йордан Цонев парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и „Възраждане“ извадиха от програмата на Народното събрание законодателната стратегия, препоръчана от БСП“, съобщи Георги Свиленски.

„Ясно стана, че „Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, а Има Такъв Народ – на Движение за права и свободи. В тази обстановка на следващия ден ще върнем мандата на президента Радев като неизпълнен“, разгласи Свиленски.

„Отговорността за хвърлянето на страната в безвремие – без ръководител на КЕВР, без признати цени на топло- и електрическата енергия, без лицензиране на операторите, и всичко, за което ни предизвестяват от КЕВР, остава в ръцете на тези, които саботираха това България да няма държавно управление. Никой в тази страна не би трябвало да има подозрения по отношение на зависимостите сред тези 4 партии“, съобщи Георги Свиленски.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР