БСП ще иска изслушване на министър-председателя утре в парламента относно

...
БСП ще иска изслушване на министър-председателя утре в парламента относно
Коментари Харесай

БСП иска изслушване на премиера заради ситуацията в страната след последните убийства

БСП ще желае чуване на министър-председателя на следващия ден в Народното събрание по отношение на обстановката в страната след убийствата от последните дни. Това разгласи заместник-председателят на партията Кирил Добрев.

По думите му главният въпрос е могат ли институциите да подсигуряват сигурността на жителите. Добрев даде образец с отвличането преди месеци на сина на предприемач, опита за ликвидиране на данъчен контрольор, шесторното ликвидиране в Нови Искър и убийството на предприемача Петър Христов.

Европредседателството стартира, упрекват ни, че надали не саботираме този развой и желаеме да изложим страната ни пред чужденците, уточни той. Всичко това, което се случва в последните месеци и последните няколко дни, няма по какъв начин да не изложи ръководещите оптимално, ние от опозицията сме единствено някаква бледа сянка в този опит за дискредитиране на България, добави Кирил Добрев.

Той означи, че за шесторното ликвидиране в Нови Искър се твърди, че е от битов темперамент, само че в тази битова драма има нещо доста притеснително - осем години страната не може да прибере човек с влезнала в действие присъда.

Вотът на съмнение към кабинета " Борисов 3 " остава за корупция, в което влиза и престъпността, сподели Кирил Добрев. Той заяви още, че в събота, 13 януари, Националният съвет на Българска социалистическа партия ще разиска на съвещание позицията на партията по отношение на ратификацията на Истанбулската спогодба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР