БСП ще гласува против правителството Денков - Габриел заяви от

...
БСП ще гласува против правителството Денков - Габриел заяви от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Родихте еднорък и двуглав Франкенщайн

БСП ще гласоподава срещу държавното управление " Денков - Габриел " съобщи от парламентарната естрада водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя посочи, че партията предлага опция на тази коалиция и ще го потвърди с различни политики. Разчете поръчката на Асен Василев за бюджет с 3% недостиг без орязване на обществените заплащания като заледяване на заплащанията.

" Българската история познава исторически взаимни отстъпки в името на България, само че това не е политически компромис, не е и в полза на България. Това е компромис на две подмолни кохорти в името на личното им оцеляване.

Паралелната страна се прегрупира, с цел да възкръсне и да продължи да ръководи. Това прегрупиране минава през трупове през последните дни - безусловно. Всичко това се увива в целофан и се показва на българските жители като евроатлантическо държавно управление.

Кой ви е споделил, че корупцията, кражбите, замитането на следи, заменянето на постове в страната, подписано с кръв, подмяната на изборните резултати с алабаба с президента, възпрепятстването на правораздаването, криейки се зад имунитети, са европейски полезности? Вашият евроатлантизъм се свежда до смирение, гърчене на тил пред мощните, войната в Украйна и джендър идеологията. И няма нищо общо с господство на закона, правдивост, равнопоставеност, народна власт и отбрана на българския народен интерес в общия ни европейски дом.

Това, което родихте през днешния ден, е еднорък и двуглав Франкенщайн. Днес би трябвало най-малко двама джентълмени от двете групи да си отрежат по една ръка. И както потвърдихте, тъй като си нямате доверие, ще си сменяте главите, с цел да продължи да ръководи тялото - еднорък и двуглав Франкенщайн

Днешната коалиция е на страха, на имунитетите, на зависимостите, необяснима коалиция. България има потребност от взаимни отстъпки в сложни моменти, само че какъв е този компромис?

Ние няма да подкрепим тази коалиция, този клуб по персонални ползи - обединението на имунитетите и на войната. Предложихме опция, тъй като не сме единствено партия, която да сочи с пръст. Имахме вид за същинско национално държавно управление, което да изведе България от рецесиите и да успокои и то беше с пет национални задания, зад които заставаме всички, надпартийни министри и министър председател, период за осъществяване и надзор. Това беше само вероятното и национално виновното, само че страхът им ги накара да създадат коалиция с грижата за 10 души и техните кожи.

Няма по какъв начин това да успее. То е неверно заченато и ще бъде и мъртво родено. Предлагаме опция на тази коалиция и ще го потвърдим с различни политики ", съобщи Нинова.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР