БСП ще бъде в парламента при гласуването на бюджета и

...
БСП ще бъде в парламента при гласуването на бюджета и
Коментари Харесай

БСП ще влезе в НС за бюджета, също и за Конституцията, но няма да подкрепи промените

БСП ще бъде в Народното събрание при гласуването на бюджета и измененията в Конституцията, само че с цел да даде своя безапелационен негативен избор. Това съобщи в Банско Корнелия Нинова и добави, че чака след ротацията страната да бъде изцяло овладяна от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Местната власт е единствената, която ще подсигурява някаква непоклатимост в страната в идващите години, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг преди срещата с кметове и общински съветници от партията, която се организира в Банско. Много значимо е с какви бюджети ще разполагат общините, добави тя:

" Ние желаеме от нашите кметове доколкото могат да се въздържат от повишение на локалните налози и такси в тези сложни времена за хората. Трябва да защитим общинските бюджети, да подкрепим плановете, които са внесли сътрудниците и да създадем по този начин, че те да бъдат финализирани, да получат пари. "

Депутатите от Българска социалистическа партия ще бъдат в пленарната зала при гласуването на бюджета и измененията в Конституцията, с цел да заявят безапелационен негативен избор, сподели Нинова: " За тези неща, които внася Асен Василев и подхождат на нашата политика. За тях ще имат нашата поддръжка, само че като цяло сме срещу. Ще влезем за Конституцията, с цел да дадем ясно гласа си " срещу ", тъй като това е изменничество на националния суверенитет през правосъдната промяна, съставлява преодоляване на правосъдната промяна и на прокуратурата най-много ".

На въпрос какво чака след ротацията в изпълнителната власт през месец март идната година, водачът на Българска социалистическа партия съобщи: " Като виждам в този момент какво вършат, се тревожа за това какво ще стане като се върне Борисов от март месец. Тези хора, с цел да се съберат, предадоха гласоподавателите си, а откакто се събраха, предадоха България. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР