БСП са внесли законопроект за промяна в Изборния кодекс, така

...
БСП са внесли законопроект за промяна в Изборния кодекс, така
Коментари Харесай

БСП внесоха в НС промени в Изборния кодекс: Да се гласува с машина или с бюлетина

БСП са внесли законопроект за смяна в Изборния кодекс, тъй че гласоподавателят самичък да дефинира дали да гласоподава с бюлетина, или с машина. Предстои дебатът по тези промени в 48-ото Народно заседание, в случай че бъдат образувани комисии.

 

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Другите законопроекти, импортирани от левицата, са за облекчения за работещи фамилии и повишение на минималната работна заплата, добави той.

Божанков разяснява и избора на ръководител на Народното събрание. Според него от „ Продължаваме Промяната ” били сюрпризирани от това кой е предложил кандидатурата за Вежди Рашидов.

 

" Двама души от тяхната партия са били на Председателския съвет преди този момент и би трябвало един различен да са се уведомили ", изясни Божанков.

„ Последното нещо, което ни би трябвало, е офанзива сред политически партии от досегашни сътрудници. Убеден съм, че има кръгове в България и проект, който цели еднолична власт ”, сподели още депутатът от левицата.

 

   Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР