Време е да гарантираме стабилното управление на България. Експериментът с

...
Време е да гарантираме стабилното управление на България. Експериментът с
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Време е за стабилност! Експериментът с продължаващата промяна трябва да приключи

" Време е да подсигуряваме постоянното ръководство на България. Експериментът с продължаващата " смяна " би трябвало да завърши ", написа във Facebook Георги Георгиев, лидер на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в столичния 23-ти МИР.

 

" Първата и най-важна задача, която аватарите на " смяната " извършиха, беше да усилят тройно заплатите си в общината. Това са заплати на 180 висши политически лица, която коства на софиянци 6 милиона лв. годишно. Вместо за тези пари да се построява по една нова огромна детска градина всяка година, ние ще плащаме “такса смяна ”, уточни Георгиев, който сега е общински консултант в столицата.


" Още на локалните избори казахме, че София не е образователна кола. Сега тя, карана от водачите на " смяната " в София, катастрофира в задръстването на бул. “Витоша ” и “Патриарха ”, където нарисуваха две велоалеи, отстраниха 140 паркоместа и подлудиха жителите, които всяка вечер заслужено стачкуват. Това не е смяната, която хората желаеха ", добави той.


" Днес регистрирахме листата на ГЕРБ в 23 МИР, дружно с регионалния ни координатор Даниела Райчева и сътрудниците - претенденти за народни представители. Гордея се, че съм лидер на листата ни за 23 МИР с такива претенденти - и млади, и по-опитни, хора с положително обучение и професионален опит, които ще ви представим през идващите дни ", написа още Георгиев в обществената мрежа.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР