БСП са сплотени за местните избори. Избистрили сме как ще

...
БСП са сплотени за местните избори. Избистрили сме как ще
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Сплотени сме за местните избори


" Българска социалистическа партия са сплотени за локалните избори. Избистрили сме по какъв начин ще се явяваме. "

Това съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия на влизате в централата на партията за съвещанието на Националния съвет, съобщи БГНЕС. Според него е радващо, че тук-там има повече от един претендент за кмет.

" Знаете, че всяка област е със своята специфичност, само че ние сме гледали обхватно може би да сортираме най-важните цели. Знаете, че един от непрекъснатите проблеми в нашите общини, в нашите области е инфраструктурата. Разбира се, контролът на локалното ръководство ", добави Ченчев.

По отношение на издигнатата за претендент за кмет на София Ваня Григорова, той изясни, че тя е издигната единомислещо , в това число и той я е подкрепил, и не мисли, че нещо ще се промени в тази връзка през днешния ден на Националния съвет.

„ Троянската организация беше първата, която още на 5 август излъчи своите претенденти, тъй че чакаме през днешния ден Националният съвет да утвърди решението на общинската конференция “, съобщи претендентът за кмет на Троян Донка Михайлова.

" Аз съм претендент за кмет за четвърти следващ път на Българска социалистическа партия. Очаквам поддръжката и на другите партии ", добави Михайлова. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР