БСП са притеснени, че не можем да защитим националните си

...
БСП са притеснени, че не можем да защитим националните си
Коментари Харесай

Борисов предал превозвачите, скочи БСП

БСП са обезпокоени, че не можем да защитим националните си ползи по пакета за подвижност . Това обявиха от Българска социалистическа партия на постоянния си брифинг в централата на " Позитано ".

Кабинетът проспал една година , счита Георги Свиленски. За държавното управление отговорни били Чърчил и Рузвелт за метода, по който разпределили Европа. Свиленски извади документи, от които излиза наяве, че позицията на нашето държавно управление е, че поддържаме мобилния пакет . По всички оферти кабинетът благодари по напредъка за законодателните ограничения Макрон.

 Московски отчаян, че няма поддръжка против Закона „ Макрон “
Московски отчаян, че няма поддръжка против Закона „ Макрон “

Над 100 000 са директно заетите в бранша, изясни транспортният министър

Министерски съвет упълномощил на министър Ивайло Московски пред Съвета да изрази нашата поддръжка. Документите са от края на 2017. От " Позитано " 20 показаха документи и на другите членки, които се опълчват на пакета Маркон . България мълчи, неудовлетворен е аленият народен представител. Превозвачите са били предадени от българското държавно управление, безапелационен бе Георги Свиленски.

До през вчерашния ден държавното управление не е имало оферти и позиция по въпроса . Превозвачите са предадени от личния си министър и личния си министър председател, регистрира той. Затова левицата вика на следващия ден сутринта в Народното събрание Бойко Борисов, с цел да изясни какви ограничения ще предприеме.

 Превозвачи се заканват да блокират София на 16 и 17 май
Превозвачи се заканват да блокират София на 16 и 17 май

Новите условия за престой и спането в хотел не били удачни за нашите компании

Припомняме, превозвачите се заканиха, че ще блокират София на 16 и 17 май по време на срещата на върха сред водачите на Европейски Съюз и Западните Балкани. Собствениците на транспортни компании се притесняват, че новите правила, добили популярност като " Закона Макрон ", ще оставят без работа 120 000 българи . Според новите правила всеки водач ще би трябвало да се прибира в родината си на всеки 3 седмици, също така командировъчните на българските водачи би трябвало да са равни на командировъчните в дадената страна, което ще натежи административно на компаниите.

Българска социалистическа партия е за рестарт на АЕЦ " Белене " , стана ясно още на брифинга. Още преди месеци алените упорствали за размразяването му.
Хубаво е, че към този момент се приказва за този план, разяснява Драгомир Стойнев . Искаме да сме сигурни, че това не е поредна PR акция на държавното управление, уточни той за желанието на властта да рестартира концепцията за втора атомна централа.

България има потребност от нови мощности, счита социалистът. За нас планът " Белене " постоянно е бил на дневен ред , сподели още Стойнев.

 Превозвачите чакат всеобщи банкрути на български компании с пакета за подвижност на Европейски Съюз
Превозвачите чакат всеобщи банкрути на български компании с пакета за подвижност на Европейски Съюз

Българският транспортен бизнес ще бъде погубен и това ще е удар за стопанската система, разяснява Йордан Арабаджиев

Припомняме, в събота от Стара Загора, където взе участие на конференция на ГЕРБ, Бойко Борисов актуализира тематиката с втори АЕЦ с думите, че Народното събрание би трябвало да даде мандат за диалози с вложители, като анулира наложения през 2012 година мораториум.
Вчера от Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че ще желаят от държавното управление съответни стъпки по реализация на плана, като ще предложат това да стане позиция на Обединените патриоти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР