БСП са готови с програма за първите 100 дни и

...
БСП са готови с програма за първите 100 дни и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП е готова с програма за първите 100 дни

БСП са подготвени с стратегия за първите 100 дни и тя е финансово разчетена, разгласи от трибуната водачът на партията и ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова. И даде обещание, че ще постави старания за постоянно държавно управление и устойчиво болшинство.

Тя посочи и невижданата обстановка - че нито бюджет на служебния кабинет може да бъде признат преди новата година, нито този на новото болшинство.

" Можете да разчитате, че " Българска социалистическа партия за България " са предвидими и постоянни и ще бъдем общественият дирек и гарантът за непоклатимост на България ", даде обещание соцлидерката. И си пожела цялостен мандат на Народно събрание.

" Пожелаваме на добър час на 47-ото Народно събрание, дано бъде един сполучлив, рационален и с най-хубави решения за хората 4-годишен мандат.

Лидерката на социалистите очерта и трите съществени целта на Българска социалистическа партия в Народното събрание.

" Ние влизаме с три целта: първият - същинска смяна на досегашния модел на ръководство, възобновяване на конституционния принцип на разделяне на управляващите, правова страна.

Второ, превеждане на страната и народа през рецесиите с грижа за хората.

Трето, дейна проевропейска политика на равноправни сътрудници на Европейски Съюз за ускорено приемане на Плана за възобновяване и развиване ", съобщи Нинова.

Тя не пропусна още веднъж да подчертае, че преди да ги има другите обединения на смяната в Народното събрание, там е била Българска социалистическа партия сама и сама се е борила с модела на ръководство на ГЕРБ.

" Преди пет години тъкмо тук ние назовахме модела на ръководство по този начин - паралелна страна на задкулисието и народ, пленен от свои ", самоцитира се Нинова с речта си от откриването на 44-ия парламент. " И започнахме своята борба, бяхме сами и не беше лека ", върна се обратно соцлидерката, като стигна и до митингите преди година, поискали смяна.

" И през днешния ден разбираме нашата задача - да създадем тази смяна ", разтълкува събитията соцлидерката. Българска социалистическа партия схваща същността на това в обективни закони и заслужено правораздаване на този, който е нарушил законите, продължи Нинова.

Тя се разгласи против лобистките закони и за промяна на правосъдната система, като изведе най-големия проблем в страната съгласно социалистите - растежът на цените и обедняването.

" Готови сме с съответна антилобистка законодателна стратегия. Едновремено с това би трябвало да се оправим с три рецесии и да не допуснем четвърта - политическа, в случай че не съставим стабилно болшинство и постоянно държавно управление ", предизвести Нинова, като изреди измежду първите три здравната, енергийната и повишаването на живота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР