БСП разкритикува председателството ни. Лидерът Корнелия Нинова посочи, че столетницата

...
БСП разкритикува председателството ни. Лидерът Корнелия Нинова посочи, че столетницата
Коментари Харесай

БСП оцени: Председателството било партийно мероприятие и PR на Борисов

Българска социалистическа партия разкритикува председателството ни .

Лидерът Корнелия Нинова уточни, че столетницата е направила справедлив разбор. Добра организация със едва осъществяване , виждат от Българска социалистическа партия. Освен това управлението ни на Европейски Съюз било красива опаковка без наличие. Задълбочи се разделянето сред европейските страни, акцентира тя.

Не сме били този водач, който да сплоти. Нямало институционално единение за председателството . В това време се умъртвила конкурентоспособността. Нашите производители били в неконкурентна среда. Не се е случила и кохезията.
Българското европредседателство не съумя да отбрани кохезионната политика, отсече Нинова.

Не е променено Дъблинското съглашение. По тематика миграция не сме постигнали нищо. За Шенген също няма прогрес, по думите на соцводачът.
Провалили сме се и по обществената тематика . Позитивното е постигнатото по стратегия Еразъм. Положително от Позитано 20 оцениха слагането на тематиката за Западните Балкани. Обаче и там на половина сме се справили.

Присъединяването на Западните Балкани остава едно положително благопожелание, счита Корнелия Нинова.

72 митинга за шест месеца, за пресметнали алените . Огромни елементи от българското общество излязоха на митинг, акцентира соцлидерът. Това е същинската действителна оценка на българския народ, по думите й. Освен това има и отлив на индивида задгранични вложения. В този интервал българският бизнес е изнесъл вложенията си на открито .

Еднопартийно мероприятие, PR на премиера е нашето европредседстелство , съгласно Корнелия Нинова. Правителството нямало позиции по значимите за страната проблеми. Трябваше да се търсят съдружници на открито, счита тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР