БСП проведе тази година една от най-тежките си битки -

...
БСП проведе тази година една от най-тежките си битки -
Коментари Харесай

Гуцанов: Президентът замрази доходите и размрази оръжията

БСП организира тази година една от най-тежките си борби - да не се дават оръжия на Украйна и да не се въвлича страната ни във боен спор.
За жал, обединението на войната надви и никой в Народното събрание не чу нашия глас. Днес президентът Румен Радев и неговото служебно държавно управление отидоха една крачка по-напред и се канят да одобряват в допълнение съглашение към към този момент подписания контракт за даване на оръжие за Украйна. Бързат по една съществена причина - да не би Конституционният съд да отсъди в интерес на настояването ни да разгласи този срамен акт за опровержителен на главния закон на страната. Кой ще заплаща последствията, в случай че се окаже, че съдът спре контракта? Кой ще измие срама от челото на България?
Преди година присъединяване на Българска социалистическа партия в постоянното държавно управление спря даването на оръжия за Украйна. Когато в Народното събрание пристигна външният министър на Украйна, ние изрично казахме НЕ и обявихме, че ще напуснем държавното управление в случай че това стане. Тогава този въпрос беше замразен. Сега президентът го размрази. Радев замрази приходите и размрази оръжията!
В интервал на неработещ парламент, той е окупирал цялата власт в страната. И носи цялата отговорност за това!
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР