БСП продължава преговорите в опит за съставяне на правителство с

...
БСП продължава преговорите в опит за съставяне на правителство с
Коментари Харесай

БСП преговаря с „Има такъв народ“ за съставяне на правителство

БСП продължава договарянията в опит за сформиране на държавно управление с третия мандат в границите на 47-ото Народно събрание. За сряда в 14.00 часа е планувана срещата сред договарящите от двете страни. „ Най-сложно е възобновяване на разговора сред Има Такъв Народ и Политическа партия “, разяснява незабавно след връчването на третия мандат водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Има Такъв Народ нямат спор с Българска социалистическа партия, които имат нелеката задача да обединят партиите от обединението. Не е разумно Асен Василев и Кирил Петков да бъдат в изпълнителната власт “, разяснява пък депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов преди дни. Той отхвърли да назове кой би бил най-подходящият претендент за министър председател. " Ние бяхме заслепени, че тези хора са приключили в чужбина, че имат нужното обучение, че са готови, само че шест месеца по-късно се оказа, че са преяли с власт ", посочи Балабанов. Има Такъв Народ не се опасяват от избори и не се пробват да се задържат на власт. Ако не е допустимо да продължим дружно, няма нищо по-прекрасно да излезем още веднъж на избори, посочи депутатът.

Ако се стигне до нови предварителни парламентарни избори, Има Такъв Народ ще се явят независимо, а не в коалиция, безапелационни са от партията./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР