БСП продължава да рови за нови схеми на роднински назначения

...
БСП продължава да рови за нови схеми на роднински назначения
Коментари Харесай

Въпреки острите реплики БСП няма да иска вот на недоверие срещу кабинета

БСП продължава да рови за нови схеми на роднински назначения Българска социалистическа партия изнесе нови схеми на роднински назначения в държавни институции. На фокус този път попаднаха газовите оператори " Булгартрансгаз ", " Булгаргаз ", Комисията за защита на конкуренцията и Столичната община. От алената партия съзряха в схемите причина за заведената против България европейска процедура по делото " Булгартрансгаз " и дадоха на ГЕРБ седмица период да изчистят всички роднински назначения, преди Българска социалистическа партия да ги разгласи обществено.
 

В изнесените от Българска социалистическа партия схеми този път попадат депутатът от ГЕРБ Снежана Дукова , чийто наследник Илиян Дуков е член на Съвета на шефовете на " Булгаргаз " ; ръководителят на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) Юлия Ненкова , чийто наследник Александър Ненков също е депутат от ГЕРБ, както и зам.-кметът на Столичната община Ралица Стоянова , чийто брат Стоян Стоянов е шеф " Правен отдел " в Комисия за защита на конкуренцията.



Депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков съобщи, че партията му разполага и с други схеми за роднински назначения и ще ги изнесе след седмица , в случай че от ГЕРБ не вземат ограничения.
 
" Получили сме към 100-ина сигнала за всички регионални и множеството общински града. Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Даваме една седмица на ГЕРБ да си съберат тази свещената изпълнителна комисия, да си решат проблемите и да знаят дали ще се съобразят с желанието на своя ръководител да се разчистят тези взаимоотношения или ще продължат по този метод ", съобщи Ерменков.
 
 БГНЕС

Друг народен представител от Левицата - Георги Свиленски , пък съобщи, че партията не обмисля да изиска избор на съмнение против кабинета.
 

" По вярно би било не е ли редно министър-председателят да изиска избор на доверие. След всички тези сигнали, които идват от цяла България, един министър-председател, който твърди, че може да ръководи, че желае да ръководи, че има доверието на България, би трябвало да изиска избор на доверие в българския парламент, с цел да види какъв брой народни представители стоят зад него ", разясни Свиленски.   
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР