БСП превърна днес Народното събрание в разкалян терен за своите

...
БСП превърна днес Народното събрание в разкалян терен за своите
Коментари Харесай

Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за власт на Нинова

Българска социалистическа партия трансформира през днешния ден Народното събрание в глинест терен за своите вътрешно-партийни избори.

За следващ път Корнелия Нинова употребява трибуната на най-висшия законодателен орган за лични политически цели, в опита си да набере преднина пред останалите претенденти в битката за това кой да оглави социалистическата партия , оповестиха от пресцентъра на НФСБ.

Затова цялата отговорност за проваленото съвещание през днешния ден е на Нинова, която не съумя да събере даже личната си парламентарна груп а - дойдоха 63-ма от общо 78 народни представители на левицата.

Напомняме на Корнелия Нинова, че Парламентът е институция, призвана да взима решения по националните и публични проблеми и не може да бъде употребена за нечия вътрешна приложимост.

Депутатите на НФСБ няма да вземат участие по никакъв метод в персоналната й борба за власт. Народният представител е задължен да взе участие в работата и постоянните съвещания на Народното събрание. Но не и - в  личната вътрешно-партийна борба на един провален водач. А днешното съвещание беше тъкмо това.

Ние имаме ясна и поредна законодателна стратегия и задължения, които сме поели пред нашите гласоподаватели, и работим за тяхното осъществяване. Така разбираме работата си. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР