БСП предлага прагът на бедност от 504 лв. да бъде

...
БСП предлага прагът на бедност от 504 лв. да бъде
Коментари Харесай

Прагът на бедност от 504 лв. - необлагаем минимум

БСП предлага прагът на беднотия от 504 лева да бъде необлагаем най-малко, съобщи Корнелия Нинова в Ловеч. По-думите й близо 500 000 души работят на минимална работна заплата. " Това са работещи небогати. Минималната заплата би трябвало да се вдигне и да бъде 50% от междинната ", безапелационна е Нинова.
Според нея всичко това може да стане при мощна и работеща стопанска система. " Затова страната би трябвало да е сътрудник и асистент на дребните и междинни, на фамилните компании. Подкрепата за цената на тока за тях би трябвало наложително да продължи и след септември ", счита Нинова. 
" Ние не даваме обещания, а предлагаме решения. Каквото обещавахме в съпротива, го изпълнихме в ръководството. Каквото споделяме в този момент, ще го осъществим в последващо държавно управление. Оценете ни по резултатите, а не по общи приказки ", прикани Нинова. 
Повече по тематиката > > < <
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР