БСП-Пловдив получава шанс и възможност да тръгне напред с нови

...
БСП-Пловдив получава шанс и възможност да тръгне напред с нови
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП-Пловдив тръгва напред с нови хора и идеи



" БСП-Пловдив получава късмет и опция да тръгне напред с нови хора и хрумвания. " Това разгласи през днешния ден в ефира на радио Пловдив организационният секретар на партията Борислав Гуцанов.

След провеждането на две районни конференции в регионите “Източен” и “Западен”, там бяха определени нови управления.

“Не дават отговор на истината внушенията за напрежение при провеждането на събранията. Обстановката беше спокойна, а в регион “Източен”, където присъствах, решенията се взимаха с два или три гласа срещу. Единият от тях беше на човек, работещ в пловдивския панаир. И като чета изказванията в интернет за кавги и напрежение - все едно сме били на разнообразни събрания”, сподели още Гуцанов.

“Социалистите в Пловдив сами смъкнаха доверието си от общинските съветници, които се отделиха и преименуваха на “Автентична лява БСП”.

Аз считам, че държанието на тези съветници е неприемливо. Все отново, те са определени с листата и бюлетината на Българска социалистическа партия и в случай че са решили да не се преценяват с партията - да се разгласят за самостоятелни. Това държание е недостойно”, добави пред радио слушателите организационният секретар на Българска социалистическа партия.

Според него, организациите в Пловдив към този момент са насочиха оферти за изключването на съветниците, само че персонално той счита, че не би трябвало да се стига до крайности. “Да, наказания за несъобразяването с устава би трябвало да има, само че тази глоба е най-тежката ", акцентира социалистът.

Предстоят още районни конференции в града, а най-после - и градска конференция. Смятам, че това ще даде нови сили на пловдивските социалисти и ще им помогне да преодолеят разликите. Вярвам, че този град имаше потребност от обновяване и единствено по този начин партията в града може да тръгне напред”, заключи Гуцанов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР