БСП-Пловдив област сезира ЦИК, РИК, Агенцията за закрила на детето

...
БСП-Пловдив област сезира ЦИК, РИК, Агенцията за закрила на детето
Коментари Харесай

БСП сезира няколко институции за предизборни снимки на Бойко Борисов с деца

БСП-Пловдив област сезира ЦИК, РИК, Агенцията за протекция на детето и Регионалното ръководство на образованието в Пловдив за потребление на деца за предизборни цели, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

" Скандално е нахлуването на Бойко Борисов и претендент депутати в учебна среда и злоупотребата с деца, санкционирането е неизбежно ", е декларирал лидерът на Българска социалистическа партия в Пловдив област Манол Генов, представен в прессъобщението.
 Бойко Борисов в Кърджали: Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! Бойко Борисов в Кърджали: Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън!
Мутрите направиха партии и викат Мутрите вън! Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Кърдж...

От Българска социалистическа партия показват, че на 5 юли 2021 година при следващия си избирателен десант Бойко Борисов и претенденти за депутати са посетили учебното заведение на село Тополово и са употребявали новопостроената спортна зала като избирателен декор за следващите си фотоси и разсъждения.



" Деца и възпитаници, дребни и огромни, са наложително гушкани и насъбрани на рояци, с цел да бъдат декор на фотосите на Бойко Борисов в учебния физкултурен салон. Повече от нелегално е това, тъй като Изборният кодекс и Законът за политическите партии категорично директно и косвено имат най-малко няколко свои квалификации по какъв начин въвличането на деца и експонирането на тяхно наличие и фотоси е неприемливо за политически цели ", е коментирал Манол Генов.

Той е показал, че с Енко Найденов, като претенденти за народни представители в 17 МИР, към този момент са сезирали виновните институции. В подадените от нас тъжби настояваме за експедитивни инспекции и чакаме съответни наказания в действен порядък, в този момент, преди изборните на 11 юли, е добавил той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР