БСП организира традиционния за социалистите събор на Бузлуджа.Очаква се на

...
БСП организира традиционния за социалистите събор на Бузлуджа.Очаква се на
Коментари Харесай

БСП се събира на традиционния си събор на връх Бузлуджа

БСП провежда обичайния за социалистите събор на Бузлуджа.

Очаква се на политическия протест, който ще стартира от 11.30, водачът на партията Корнелия Нинова да съобщи главните политически послания в идната предизборна акция за предварителните папрламентарни избори. По традиция всяка година социалистите се събират на Бузлуджа, с цел да отбележат началото на проведеното социалистическо придвижване в България.

В ефира на " Панорама " нощес Корнелия Нинова съобщи:

" Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа, бяхме диалогични, събрахме на една маса сътрудниците, които не си говореха седмици наред, предложихме 79 закона на Народно събрание, подходихме рационално и умно. "

По думите ѝ през последната 1 година Българска социалистическа партия се е трансформирала - от партия, с която никой не е желал да беседва, са се трансформирали в единствената партия, която може да приказва с всички.

" И го направихме, водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци, за всяко семейство предстоят тествания през зимата ", сподели Нинова.

Заради митинга на социалистите е въведена краткотрайна организация на придвижването. От 7 до 13 часа, по пътя сред връх Шипка и връх Бузлуджа ще се пропуща придвижването с приоритет в посока Бузлуджа, а след 13-сет часа пътната полиция ще облекчи придвижването в противоположната посока.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР