БСП обяви листите си за предстоящите предсрочни избори. Има няколко

...
БСП обяви листите си за предстоящите предсрочни избори. Има няколко
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Кандидатите в листите са на 100% предложение на общинските организации

БСП разгласи листите си за идните предварителни избори. " Има няколко нови водачи, само че да не забравяме, че това са петите избори в рамките единствено на две години и ние постоянно вършим доста прецизен и доста акуратен асортимент на нашите претенденти ", съобщи в " Още от деня " Георги Свиленски, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Основното в платформата, която показват, е и това, което вълнува българските жители - цените, приходите, преодоляването на инфлацията, отстояването на мира както по света, по този начин и в България, децата, фамилията.

" Кандидатите в листите са на 100% предложение на общинските организации, а Националният съвет единствено дефинира водачите и те не вземат участие в подреждането на листите на всички претенденти ", акцентира Свиленски.

Той изрично отхвърли да има напрежение в Българска социалистическа партия и уточни, че има значимост на правилото, че болшинството взема решение, а малцинството, което не е според, си споделя мнението и по-късно извършва решението.

" Никой не е изключен от Българска социалистическа партия за друго мнение, а тези 14 индивида бяха изключени поради държанието, което имаха на конгреса - окупиране на естрада, хулиганско държание, неприсъщо за нашата партия ", съобщи Георги Свиленски.

Българска социалистическа партия стартира подготовката за референдум срещу джендър образованието в учебно заведение до 18 години. Темата е била повдигната на конгреса и там е взето решението.

" Откъде идва опасността - от пълзящото настъпване на тази джендър идеология в Европа и в България ", сподели Георги Свиленски, като образец уточни филми като " Чуден свят " по кината у нас и филми на " Берлинале ".

Какво още сподели той вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР