“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА завърши процеса по регистрация за участие

...
“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА завърши процеса по регистрация за участие
Коментари Харесай

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА завърши цикъла по регистрация на коалицията в цялата страна

“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ” приключи процеса по регистрация за присъединяване в предварителните парламентарни избори в цялата страна. Лявото обединяване показа кандидат-депутатски листи във всеки един изборен регион, оповестяват от " Позитано " 20. При водачите има баланс сред опитни парламентаристи и нови лица.


Днес “БСП - Обединена левица ” подаде документи в трите столични многомандатни региона. Водачът на листата в 23 МИР и ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков съобщи: „ Освен, че това е най-младата листа на левицата, тя е формирана от доста специалисти, както млади, по този начин и опитни “.


„ Заложили сме и нови политики. 23-ти МИР е с най-вече младежи в България. За нас приоритет е те да си намерят работа, да си намерят жилище и да отгледат своите деца в България “, безапелационен бе Вълков.


„ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ записва своята листа за предварителните парламентарни избори и в 24-ти МИР. Водачът Атанас Атанасов съобщи, че левицата ще направи една положителна акция, градивна и доброжелателна. Като една от главните цели, които са си сложили левите той уточни: „ Да накараме оптимално доста хора да излязат и да гласоподават, защото голямата незаинтересованост, на която сме очевидци в последните години докара до серпантина от избори и неустойчивост в страната “.


Лявата коалиция записва и листата за 25-МИР. И.ф. ръководителят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и лидер на листата уточни, че на дясното безвремие в страната ще бъде комплициран край с същинска лява политика, налагана от лявата коалиция. “Утре „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ ще подпише с още две партии - Земеделски съюз " Александър Стамболийски " и с още една социалдемократическа партия. „ Не единствено сме единни, а има и интерес от в допълнение разширение на нашето обединяване. ”, разяснява Зафиров.


Борислав Гуцанов повежда листата на “БСП - Обединена левица ” в Шумен за предварителните парламентарни избори и през днешния ден от името на необятното ляво обединяване подаде документите си в РИК. “Шумен и цялата област заслужават да получат нужната помощ от страната за основните си инфраструктурни планове. В идващия парламент Българска социалистическа партия - Обединена левица ” ще се бори за това ”, съобщи Гуцанов. Той обърна особено внимание на нуждата да се реши казуса с безводието.
Търсене на консенсус за въглищната енергетика ще е съществена тематика на предизборната акция на „ БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ в Старозагорско. Това акцентира лидерът на листата Драгомир Стойнев. „ Стабилност и консенсус сред парламентарно показаните политически сили – това би трябвало да донесат идните избори на страната. Политическата рецесия задълбочи извънредно нерешените проблеми в енергетиката и стопанската система, чакам и притеснителни резултати върху обществената непоклатимост, в случай че безвремието в ръководството на България продължи “, сподели още той при регистрацията на водената от него листа.


Водачът на листата на левицата в Пловдив - област Манол Генов разяснява, че тя наброява 13 индивида – 9 от Българска социалистическа партия и 3 гражданска квота и съдружни сътрудници. „ Имаме една много уравновесена листа, която може да получи поддръжка от левите гласоподаватели. тъй като това беше задачата на това обединяване – да може левият гласоподавател да има един избор и това да е една мощна „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “. По думите му партиите, които бъдат определени в българския парламент би трябвало да съумеят да образуват постоянно държавно управление.


„ Смело мога да заявя, че в нашата област Българска социалистическа партия разполага с най- мощната листа. Тя е формирана от хора с добър престиж измежду обществото. Всеки един от тях е с богат житейски и професионален опит. “, това показа лидерът на листата на Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Сливен Деян Дечев след регистрацията й. ТОй акцентира, че измежду претендентите за народни представители на левицата в региона има доктор, правист, икономист, възпитател, инженер, еколог, ветеринар, бизнесмен.


Лявото обединяване записва своята листа с претенденти за народни представители и за област Кюстендил. „ През идващия месец ще стигнем до всеки квартал, до всяко село и ще стиснем допустимо най-вече ръце. Сигурен съм, че вярата Българска социалистическа партия да си върне една обичайно алена област като Кюстендил, ще се случи “, Това съобщи лидерът на листата доктор Иван Ибришимов. Социалистът изрази вяра, че дружно в идващия месец ще покажат на какво е способно лявото в Кюстендил.


Двете дами от листата с претенденти за народни представители от “БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ” в Търговище Йорданка Георгиева и Десислава Петрова записаха присъединяване на обединението в РИК- Търговище. Те дадоха поръчка за усилена работа за едно ново начало за страната ни. По думите им това е единственият метод държавността да се стабилизира и младежите да останат тук.


Лявото обединяване записва своята листа за идните парламентарни избори и в Силистра. „.В България има крещяща потребност от обществена правдивост. Ще убедим хората в истинността и успеваемостта на нашата лява опция за развиване на страната “, съобщи лидерът на листата Ели Тодорова.


„ Най-важното на тези избори е хората да гласоподават, с цел да можем да преодолеем купения избор, с цел да може 51-ото Народно заседание да има цялостен мандат, с цел да може страната да излезе от тази рецесия “, с тези думи се обърна лидерът на листата на лявото обединяване в Добрич Мая Димитрова към гласоподавателите след регистрацията в РИК. По думите и това е наложително, тъй като рецесията е във всички сфери на публичния живот, политическа, икономическа, демографска.


„ БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ записва своята листа от претенденти за народни представители и във Видин. Водачът на листата Стефан Стефанов съобщи, че след тези избори наложително би трябвало да има държавно управление и обединяването в лявото пространство е поръчка за това.
Днес „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ записва своите листи и в Благоевград, Враца, Габрово, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив - град, Смолян, София – Област и Хасково.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР