БСП няма да води преговори с ПП-ДБ за управлението на

...
БСП няма да води преговори с ПП-ДБ за управлението на
Коментари Харесай

БСП се отказа да води преговори за общо управление с ПП-ДБ в София

БСП няма да води договаряния с ПП-ДБ за ръководството на София.

Изпълнителното бюро на партията, дружно с управлението на градската организация на Българска социалистическа партия София реши на общо съвещание, че няма да се водят  договаряния за обща управническа стратегия с двете обединения, прибавиха от " Позитано " 20.



Българска социалистическа партия ще поддържа само Диана Тонова , която е издигнатия от партията претендент за ръководител на Столичния общински съвет.

Единствените договаряния, които левицата ще води ще са тези за целите на Българска социалистическа партия , които да залегнат в бюджета на София за 2024 година, допълниха от партията.

Информацията идва единствено ден, откакто общинският консултант Ваня Григорова , съобщи, че ръководител на СОС би трябвало да бъде определен след диалози и обединителна стратегия.

" В петък имахме по-конструктивен диалог. Той беше във формат МК „ Българска социалистическа партия ” дружно с ПП-ДБ-СС и Васил Терзиев. От страна на ПП-ДБ-СС е изпратен документ, в който са отразени техните визии за работата в Столична община. В рамките на днешния ден ние ще го допълним и упованията са, че на следващия ден ще се забележим, с цел да разгледаме обединявания документ и до каква степен можем да застанем зад съответните ограничения заложени вътре. В документа би трябвало да се разказани ограничения, график за вкарване на отчети и тяхното гласоподаване ”, добави Григорова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР