БСП няма да подкрепи кандидатурата на Борис Бонев за председател

...
БСП няма да подкрепи кандидатурата на Борис Бонев за председател
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи Бонев за шеф на СОС, иска подкрепа за своя кандидат

БСП няма да поддържа кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на СОС – това стана ясно на днешната среща сред новоизбариня кмет на София Васил Терзиев и представители на „ Позитано “ 20.

На срещата участваха също Борис Бонев и Ивайло Мирчев от Демократична България.

“Представихме проблемите на столицата - да стартира да действа прозрачността на СОС, проблемите на крайните квартали, канализацията, общинската благосъстоятелност и жилищното строителство. За постове и ръководители на комисии не е станало дума. ” - съобщи Георги Свиленски.

Той изясни, че още при започване на срещата е декларирал на Бонев, че в понеделник на сесията на СОС техните общински съветници няма да го поддържат за ръководител на СОС.

“Изключително значимо е решение да бъде взето, тъй като следва гледане на бюджет на Следствен отдел към окръжна прокуратура, на проект сметката за непорочност, транспортната задача, които би трябвало да бъдат решени до края на 2023г. ”, сподели още Свиленски.

Председателят на ПГ на Българска социалистическа партия акцентира, че ключ за решение на казуса е да поддържат претендента им за ръководител на СОС Диана Тонова. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР