БСП не може да си намери физиономията, защото твърде много

...
БСП не може да си намери физиономията, защото твърде много
Коментари Харесай

Станишев: БСП твърде много повтаря Възраждане

БСП не може да си откри физиономията, тъй като прекалено много повтаря „ Възраждане ”. Това съобщи някогашният водач на социалистите Сергей Станишев пред NOVA NEWS.

Според него, от „ Възраждане " са „ по-автентични в същите брътвежи, които повтаря левицата “.

„ В очите на гласоподавателите на Българска социалистическа партия се получи разминаване, даже с износа на оръжие за Украйна. Снимка демонстрира голям отлив на симпатизанти на Българска социалистическа партия от събора на връх Бузлуджа спрямо 2018 година " – уточни Станишев.

Той окачестви предложенията за промени в Конституцията като „ невежествени “:

„ Предложенията за промени в Конституцията са конюнктурни. Целта им е да се заличи всичко от българската памет, обвързвано с Руско-турската освободителна война. Ако това мине, ще забранят и проучването на „ Опълченците на Шипка ” в учебно заведение. “ - съобщи някогашният министър председател.

Според него същинският проблем е неграмотността на учениците и никакви текстове в Конституцията няма да го решат.

Запитан, в случай че в този момент беше министър председател, би ли изпратил военна помощ на Украйна, Станишев сподели, че сме съществено застрашени. „ По-скоро не бих изпратил военна помощ, бих взел участие солидарно в това, което прави Европейски Съюз. “ – сподели той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР