БСП имат собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени

...
БСП имат собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени
Коментари Харесай

ГЕРБ: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари

БСП имат лична телевизия, лични медии, може би и лични социолози, изхарчили са си парите. Получили са дотация от 9 млн. лева, само че са ги похарчили. ГЕРБ са си управлявали добре парите, по-уравновесено, не като тях. Видя се, че Българска социалистическа партия обичат да харчат непознати пари. Това сподели в предаването " Офанзива " с Любо Огнянов по Канал 3 Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ.

" Политическите партии по време на избори и преди този момент демонстрират активност и политически хрумвания и се бият с това, а не със средства в касата. Укорът на Българска социалистическа партия и тяхното заседание, от където стана ясно, че нямат пари в касата, мога да кажа, че виновността си е чисто тяхна. Получавали са си партийните дотации, толкоз доста години ", добави Иванов.

" В закона за държавния бюджет, който променихме в този момент, предприехме и една смяна, в закона за политическите партии, с цел да не се ограничи съществуването на партиите. Решихме офисите, местата, където се срещат партиите с хората, към този момент да се обезпечават гратис ", сподели още депутатът на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР