БСП има пред себе си една-единствена възможност – незабавно провеждане

...
БСП има пред себе си една-единствена възможност – незабавно провеждане
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Трябва конгрес и смяна на ръководството на БСП

„ Българска социалистическа партия има пред себе си една-единствена опция – неотложно осъществяване на конгрес, промяна на управлението на партията и работа за мощно ляво обединяване “, разяснява пред БНР Костадин Паскалев. По думите му непрекъснатата загуба на електорат е поради управлението на партията.

„ Българска социалистическа партия продължава своето свободно рухване в политическото пространство “, предизвести Паскалев. Той пресметна, че гласувалите за социалистическата партия са към 180 хиляди души, което ще е ново понижение с към 25% от предходните избори.

Според Паскалев има голямо оскърбление и отчаяние у българските жители от това, което се случи при ръководството на обединението Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ.

„ Бяха прекрачени всички червени линии, които управлението на Българска социалистическа партия си беше обрисувало. Остана единствено една – Истанбулската спогодба – остава и нея да я прескочим и всичко ще е наред “, означи политикът. Той е безапелационен, че качеството на живот не се е подобрило, с цел да показа пред своите гласоподаватели ръководството на кабинета „ Петков “.

„ Пълното безумство на това ръководство е, че реанимира ГЕРБ. До огромна степен се възвърне и Движение за права и свободи със своето въздействие. Със своето не изключително рационално държание управлението на Българска социалистическа партия непрестанно ограничаваше доверието от обществото към партията. Българска социалистическа партия не се опита да направи едно ляво обединяване, което да показа лявата опция за развиването на страната. Това е големият проблем “, счита Паскалев. Той акцентира, че „ на терена на една политическа партия могат да играят играчи, единствено в случай че тази партия разреши със своето изтощение “.

„ Българска социалистическа партия направи това. Българска социалистическа партия се опита да играе на терена на Вътрешна македонска революционна организация в един миг. Станахме надали не консервативно-патриотична организация “, посочи политикът.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР