БСП и Левицата влизат в широка коалиция за местните избори

...
БСП и Левицата влизат в широка коалиция за местните избори
Коментари Харесай

Манолова се прегърна с БСП за кметските избори в София

БСП и " Левицата " влизат в необятна коалиция за локалните избори в столицата, а Ваня Григорова е изборът им за претендент за кмет на София, съобщи БГНЕС.

„ За локалните избори вървим към необятна локална коалиция “, сподели Иван Таков и уточни, че на 2 септември имат градска конференция, на която всичко това следва да бъде в съгласие, само че разгласи, че Ваня Григорова е получила поддръжката на 24 районни конференции на Българска социалистическа партия в София, както и локалната коалиция е получила същата поддръжка. Той добави, че в локалната коалиция ще вземат участие над 10 партии и обединения.

Таков заяви, че срещата с министъра на вътрешните работи е била градивна и са получили увещание от него и екипа му, че ще има задоволително засилено полицейско наличие и няма да се разрешават повече провокации на Паметника на Съветската войска и вандалски дейности.

От своя страна Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия сподели, че казусът с паметника е подложен от управлението на Столична община, с цел да не се разясняват политическите проблеми с ръководството на столицата. „ Надявам се, че ще бъде извършена всъщност една акция за локалните избори, която да сложи в центъра на вниманието на политическите субекти главните проблеми, които касаят живота на жителите “, добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР