БСП е включена в публичния списък на Националната агенция за

...
БСП е включена в публичния списък на Националната агенция за
Коментари Харесай

Приходната агенция включи БСП в списъка на големите длъжници

Българска социалистическа партия е включена в обществения лист на Националната организация за приходите (НАП) на огромните данъчни длъжници, заяви " 24 часа ". Информацията бе доказана от приходната организация пред " Дневник ". Сумата, която " левицата " дължи за осигуровки на свои чиновници е 62 546 лв.. Вписана е измежду огромните длъжници на 7 май.

В края на април бе обявено, че партийната телевизия " Българска свободна телевизия " (БСТВ) краткотрайно стопира излъчванията. Като публична причина бе посочено пренасяне на студиата и техниката в друга постройка.

В някои медии беше оповестено, че в действителност малкия екран на Българска социалистическа партия изобщо няма да излъчва повече, като повода за това е финансовото положение на медията. Информацията сочеше, че тя има задължения към Националната организация за приходите (НАП), както и за ток. В в допълнение известие социалистическата партия отхвърля изказванията в няколко медии за прекъсване на малкия екран поради неплатени задължения и ги дефинира като подправени вести.

В листата на длъжниците попадат още 8 политически партии. Те са били добавени в черния лист още през март.

Най-много дължи партия " Атака " на Волен Сидеров - 316 114 лв.. На второ място е задължението от 96 917 лева на " Партия на българските дами ". Тя бе мандатоносител през 2001 година за идването на власт на Симеон Сакскобургготски, само че по-късно изчезна от политическия живот.

78 449 лева са отговорностите на партия " Българска социалдемокрация ", а РЗС не е платила на Национална агенция за приходите 42 645 лева

Български земеделски народен съюз също е измежду длъжниците с 28 813 лева " Новото време ", които също бяха основани от отцепници от Национална движение „Симеон Втори" пък дължи на Национална агенция за приходите 26 571 лева Партия " Хората от народа " дължи 10 524 лв..

 

Инфо: dnevnik.bg

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР