БСП е пред голяма дилема и трябва да даде отговор

...
БСП е пред голяма дилема и трябва да даде отговор
Коментари Харесай

Хулиганът на БСП се завърна: Какво прави Нинова на Бузлуджа при русофилите?

БСП е пред огромна алтернатива и би трябвало да даде отговор на значимия въпрос - ние огромна партия ли сме или сме просто патерица на всякакви политически планове. От 900 хиляди гласа, свалихме на 250 хиляди Това сподели Кирил Добрев от Българска социалистическа партия на Бузлужда. Той се похвали с партийната си брошура, откакто през предходната седмица съдът възвърне участието му в Българска социалистическа партия.

Върховен касационен съд отхвърли да впише решението за изтриване на Калоян Паргов и Кирил Добрев като членове Българска социалистическа партия и на Националния съвет на партията. Така двамата са върнати в управлението на Българска социалистическа партия.

" Чакам откровени отговори на доста въпроси - за какво Българска социалистическа партия взе участие в едно държавно управление, което работи срещу Русия, а ето на тази поляна в Бузлуджа всички са русофили. Това беше дясно ръководство, в което ние се прегърнахме с идеологическите си съперници и загубихме еднаквост. Какъв общественик си ти, когато работиш против ползите на личната си партия ", разясни Добрев.

" Всичко е обвързвано с дясното минало на водача на Българска социалистическа партия. Дори да се забележим с Нинова през днешния ден на Бузлуджа, надали тя ще желае да ми подаде ръка ", сподели Добрев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР