БСП е показала, че работи активно за вземането на отговорни

...
БСП е показала, че работи активно за вземането на отговорни
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Държавната подкрепа за бизнеса е сред приоритетите на БСП

БСП е посочила, че работи интензивно за вземането на виновни решения в тази тенденция, безапелационен бе лидерът на социалистите

Водачът на листата на „ Коалиция Българска социалистическа партия за България “ за 2- ри Многомандатен изборен регион – Бургас инж. Петър Кънев посети бургаското дружество „ Победа “ АД. Той организира работна среща с изпълнителния шеф Михаил Чоролеев и се срещна с новостите в производствата на компанията, която е един от водещите производители на захарни произведения в България.

Обсъдени бяха компликациите, с които бизнесът в страната се сблъсква сега. Разгледани бяха въпроси, свързани със положението на стопанската система в страната, проблемите с непрекъснатото осъществяване на избори и неналичието на непрекъснато държавно управление и работещ парламент. Коментирано беше, че е време българските политици в действителност да намерят съгласие за основаване на настоящи държавни институции. Отбелязано беше, че служебните кабинети са краткотрайно решение и няма по какъв начин непрекъснато да се работи посредством тях. Заявено бе, че в бъдеще контактите ще продължат и че работни срещи като извършената в този момент могат да се състоят регулярно.

„ Усилията ни, свързани с гарантиране на държавна поддръжка за българския бизнес ще продължат.  Това попада измежду целите, заложени в предизборната платформа на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия е посочила, че работи интензивно за вземането на виновни решения в тази тенденция. Доказахме всичко това с дейностите си за подкрепяне на сектора по отношение на ескалацията на цените на електрическата сила “, съобщи след срещата инж. Петър Кънев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР