БСП е незаобиколим фактор със своя разум, със своето поведение

...
БСП е незаобиколим фактор със своя разум, със своето поведение
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Джендър идеологията да не влиза в училищата и да не пипа децата ни

„ Българска социалистическа партия е незаобиколим фактор със своя разсъдък, със своето държание в Народното събрание. В тези бурни години, единствено за малко повече от година успяхме да прокараме повече леви ограничения, в сравнение с всички леви партии в Европа са съумели. Ще продължаваме да го вършим, тъй като хората имат потребност от тях в тези рецесии. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в София-област Иван Ченчев в ефира на NovaNews.

 

В предаването “Офанзива “ той изясни на какво левицата ще заложи по време на акцията: „ Енергията, която имаме сега, е ориентирана към хората и това да сме до тях. Българска социалистическа партия няма да допусне повече да ѝ крадат посланията и достиженията. Българските жители би трябвало да схванат достиженията на Българска социалистическа партия в обществената сфера. Трябва да знаят и какво направихме в този парламент – постигнахме безвъзмездни учебници за учениците до 12-ти клас и еднократна помощ от 300 лв. за децата до 4-ти клас “, разяснява той и добави, че в новата стратегия левицата още веднъж ще се бори за безвъзмездни медикаменти за децата до 14-годишна възраст. „ Това ще коства към 200 млн. годишно на бюджета. Ние предлагаме помощ на младите фамилии и това е напълно лява мярка. Няма друга партия, която да е направила толкоз обществени ограничения “, безапелационен е социалистът.

 

За Българска социалистическа партия съществени съперници остават всички, които желаят да дават оръжие на Украйна и по този метод да създадат България страна във войната. „ Също по този начин тези, които не желаеха да се внася бюджет, както и всички, които не мислят обществено в тази спешна мъка, в която сме изпаднали. Трябва да преборим апатията и посланията да стигнат до хората “, уверен е Иван Ченчев.

 

Социалистът изрази вяра, че партиите ще проявят разсъдък и ще гледат надпартийната си предвидливост, в по-широк мащаб и по-напред. „ Трябва да се реагира на рецесиите “, безапелационен е той и напомни инициираната от Българска социалистическа партия лидерска среща в последния парламент, която беше за обрисуване на 4-5 национални цели.

 

Във връзка с референдума против разпространяването на джендър идеологията в учебните заведения, който Българска социалистическа партия провежда, Ченчев съобщи: „ На първо място, би трябвало да ограничим опцията да има разпад на фамилията. Второ – Българска социалистическа партия няма нищо срещу ориентацията на всеки български жител навършил пълноправие, ние ще го пазиме и ще браним правата му, само че да не влизат в учебно заведение и да не пипат децата. Това ще докара до огромни разломи в обществото “, безапелационен е той.

 

Социалистът даде за образец статистики в други страни, които сочат, че след позволяването на такава агитация в учебните заведения и легализирането на марихуаната и канабиса, има повече катастрофи, повече безработица и демографски проблем.

 

В умозаключение Иван Ченчев затвърди позицията на Българска социалистическа партия във връзка с войната в Украйна и още веднъж прикани светът да седне на масата на договарянията за мир.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР