БСП е единствената партия, която си изпълнява обещанията, само при

...
БСП е единствената партия, която си изпълнява обещанията, само при
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: БСП е единствената партия с изпълнени обещания

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която си извършва обещанията, единствено при нас има директна връзка сред това защо гласоподават хората и какво получават след изборите ", сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Ямболския изборен регион Кристиан Вигенин в с. Поляна.
 Цялата кандидатска листа се събра в родното село на най-младия претендент - 31-годишния Драгоя Драгоев. Вигенин акцентира, че последното ръководство е потвърдило, че написаното в стратегиите на Българска социалистическа партия е това, което левицата пази в Народното събрание и въпреки и мъчно го реализира, и образците за това са доста - безплатните детски градини, увеличеното майчинство през втората година, увеличените пенсии, по-голям необлагаем най-малко за фамилиите с деца, увеличена минимална заплата и нарастване на позволените ваучери за храна на месец.
Вигенин призна, че най-важната за него служба, която е заемал до момента, е, че от 2017 година е бил депутат от Ямболска област, тъй като това му е давало опция да взема решение действителните проблеми на хората от района и да пази техните ползи.
Драгоя Драгоев посочи, че последните години нищо не се е случило в с. Поляна и в случай че хората желаят да подобрят живота си, би трябвало да излязат да гласоподават на 2 октомври. Да поддържат своя сътрудник Драгоя, който е професионален танцьор във Фолклорниян отбор " Тунджа ", бяха пристигнали и неговите сътрудници от ансамбъла. Те изнесоха концерт на изпълнилите салона на читалището и донесоха доста наслада и вяра на жителите на село Поляна. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР