Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не

...
Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не
Коментари Харесай

Борисов: Да се надяваме на документ за Шенген днес, ако не - през януари

" Брюксел работи вярно, до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Тук младостта и опитът в ръководството изиграха неприятна смешка и в България, и Румъния. Огромен труд на държавното управление и Народното събрание, сега е подложен на доза подозрение, дава се опция да има отрицателни мнения ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

" Да се надяваме през днешния ден до обед да получим документа, в никакъв случай не се прави без документи. Ако не стане до през днешния ден, ще отидем през януари. Тогава е покрай изборите в Австрия, по тази причина поставяме всички старания. Зад сцената в Европа това се споделя съвещания, се организират ужасно доста съвещания. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, в случай че не можеш, имаш пасиви. Нищо не постановяваше да се избързва с мнения, сподели Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците поставят големи старания и можем да възстановим това положително охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, поставиха се големи старания да се плюе българската страна тогава ", сподели Борисов.

" Българският народ не желае да взе участие във военни дейности, и ние няма да допуснем България да взе участие във военни дейности. Едно е да изпращаш като другите страни помощ, друго е да изпращаш военни елементи. Не мога да допускам Тагарев какво приказва. Българите би трябвало да знаят, че това няма да се случи ", безапелационен е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов съобщи, че всички, които са взели присъединяване в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят.

" И ние, Политическа партия, Движение за права и свободи, Демократична България и Българска социалистическа партия. Упреците, че имало договорка сред мене и Асен за нашите кметове, се оказа следващата неистинска вест. Постарали сме се ", акцентира Борисов.

" Дефицитът е към 2,5 сега, ще останат към милиард за инфраструктурни планове. С сътрудниците от ПП-ДБ и другите има огромен късмет над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, разяснява Борисов. Можем да кажем и положителни неща в края на годината ", добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР