Бруталното убийство на млад полицай в центъра на Рим придоби

...
Бруталното убийство на млад полицай в центъра на Рим придоби
Коментари Харесай

Шокиращ обрат с бруталното убийство, разтърсило цяла Италия! СНИМКИ

Бруталното ликвидиране на млад служител на реда в центъра на Рим закупи непредвиден поврат. Италианските медии оповестиха, че двама американски жители са арестувани под стража по отношение на съдбовното намушкване с нож на служителя на италианските карабинери в Рим.

Мястото на смъртоносното нахлуване
Според организациите АНСА и АдН Кронос двамата жители на Съединени американски щати са сложени под стража, откакто са отведени за разпит в централата на карабинерите.

БЛИЦ напомня, че преди този момент полицията разказа килъра като „ евентуално африкански жител “ .

Агенция АНСА прецизира, че и двамата американци били „ тъмнокоси “, а това станало ясно от техни фрагменти, които охранителните камери в региона на убийството, уловили причинителите.

Също по този начин стана ясно, че един от причинителите е признал, „ че е наръгал осем пъти карабинера “.

Снощното ликвидиране на 35-годишния Марио Черчиело Рега в централния регион Прати покрай Ватикана провокира смут в цяла Италия.

35-годишният карабинер Марио Черчиело Рега
Според източници от следствието Черчело Рега и други полицейски чиновници взели участие с цивилни облекла в интервенция против двама крадци.

Мигрант извърши брутално ликвидиране в центъра на Рим, Италия настръхна СНИМКИ

Крадците откраднали мобилен телефон и портфейл от мъж, на който след това споделили, че ще може да си получи назад движимостите против 100 евро.

Мъжът съобщил за закононарушението в полицията и уговорил среща с крадците. Но вместо него се появили карабинерите и били нападнати с нож.

Появи се и информация, че самият ограбен бил наркодилър, който се опитал до пробута на американците някакво менте, а за възмездие те го обрали.

Непосредствено след злокобното ликвидиране на служителя на реда, за което се предполагаше, че виновност има емигрант, италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини написа в туитър, че в столицата е проведена хайка за арест на причинителя, който назова с вулгарна дума .

„ Сигурен съм, че ще го заловят и че ще си заплати сурово за това нахлуване с насилствен труд в пандиза, до момента в който е жив “, написа крайнодесният политик.

В Италия няма законови разпореждания за насилствен труд в пандизите.

Карабинерите написаха във фейсбук, че Рега е бил женен от малко повече месец и показаха „ дълбоката си тъга от загубата, засягаща (всички) 110 000 негови сътрудници “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР