Брутално убийство с чук, извършено от 27-годишния италиански футболист Джовани

...
Брутално убийство с чук, извършено от 27-годишния италиански футболист Джовани
Коментари Харесай

Брутално убийство разтърси футболния свят в Италия

Брутално ликвидиране с чук, осъществено от 27-годишния италиански футболист Джовани Падовани, раздруса Италия. Жертвата е 56-годишната Алесандра Матеуци, а съдбовните подиуми се разиграли пред дома й в Болоня, написа Тема Спорт. 

„ Бях на телефона, когато той я е нападнал. Излезе от колата и стартира да крещи – Недей, Джовани, апелирам те. Живея на 30 километра и нямаше по какъв начин да й оказа помощ. Обадих се на полицията, а след това разбрах, че е пребита до гибел “, описа сестра й  и добавя, че 29 години по-младото гадже на Матеуци страдал от свръх ревнивост, когато не му подвига телефона или излиза, без да се обади. Често й посягал, поради което тя няколко пъти се оплаквала в полицията. 

Записи от съдбовната нощ демонстрират, че футболистът първо нападнал обичаната си с юмруци, а по-късно я блъснал с чук по главата. На мястото пристигнала кола за спешна помощ, само че 56-годишната жена към този момент била издъхнала. 

Убитата работела като представител на марка облекла, била много дейна в обществените мрежи и е допустимо там да е получавала неприлични оферти, които да са вбесили приятеля й, разясняват съседи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР