Футболната битка за Европа започва утре, 14 юни. Започва един

...
Футболната битка за Европа започва утре, 14 юни. Започва един
Коментари Харесай

Броени часове до началото на UEFA EURO 2024: Какво ексклузивно съдържание да очакваме в каналите на NOVA?

Футболната борба за Европа стартира на следващия ден, 14 юни. Започва един от най-престижните шампионати на Стария континент – UEFA EURO 2024. Като собственик на изключителните телевизионни права на конкуренцията NOVA BROADCASTING GROUP е подготвила най-атрактивното наличие за аудиторията.

„ Решили сме да стартираме един ден по-рано и да приключим с едно утвърдително показване след края на шампионата “, съобщи шефът на редакция „ Спорт “ на NOVA Веселин Василев в утринния блок " Здравей България ".

„ Мачовете с Българска национална телевизия са разграничени поравно. Всяка една от двете медии ще излъчи по 27 мача, а седем от тези 27 мача, които притежаваме, ще бъдат излъчени и в NOVA , а по DIEMA SPORT 3 ще бъдат излъчени безусловно всички мачове. Останалите 20 ще бъдат разполагаем на нашите фенове в канала DIEMA . Всички 51 мача ще може да бъдат гледани онлайн в платформата Gong.bg . Така че, ще покрием цялото състезание “, продължи Василев.

„ Винаги сме чувствали, че сме задължени да дадем най-хубавото от себе си, с цел да покажем на феновете всичко от един подобен огромен конгрес и за нас това е чест да го представим. Един спортен ден на Европейското състезание ще стартира с алманаха „ Дневник на UEFA ERUO 2024 “. След това всичките мачове, които излъчваме непосредствено, ще бъдат опаковани със студийна стратегия, която стартира един час преди мача и приключва един час след него. В нея сме се постарали да сглобим един доста динамичен боеприпас от най-различни детайли, които да задоволяват феновете. Ще има извънредно доста включвания от мястото на събитията с нашите представители там и, несъмнено, посетители в студиото. Имаме опция даже на мястото на събитието, на самия терен, да включваме наши представители и наши посетители, които сме поканили на мястото на събитието “, сподели още Веселин Василев.

„ Едно от най-важните неща е да отразим тези, поради които е играта, а точно почитателите. В Германия, естествено, изискванията са задоволително положителни и, съгласно мен, всеки ще им откри своето място. Има доста огромни групи от почитатели, които пътуват, без даже да имат билети, а единствено и единствено да се допрян до атмосферата на един подобен огромен конгрес. Със сигурност ще покажем на феновете тяхното въодушевление и какво тъкмо вършат “.

Преди и след всеки дуел, който ще бъде излъчен в каналите на NOVA BROADCASTING GROUP феновете ще могат да се насладят на специфичното студио „ Футболфест “, като три двойки водещи ще показват всичко най-интересно от Европейското състезание. Това ще бъдат познатите лица от DIEMA SPORT Павлета Рашкова и Мирослав Арабаджиев, Валерия Видева и Ясен Деянов, Велислава Миланова и Борис Мутафчиев.

„ Самият лозунг на шампионата е „ Обединени от футбола “. Така че, в идващия месец всички ще бъдем обединени от футбола. Ще оставим другите пристрастености встрани “, приключи Василев.

Повече детайлности за всичко преди UEFA EURO 2024 може да видите в прикаченото видео.

-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР