Брутално, нагло видео, показващо известен дилър от Петрич, който продава

...
Брутално, нагло видео, показващо известен дилър от Петрич, който продава
Коментари Харесай

Петрички дилър хвали стоката си във ВИДЕО: Ето го убиецо... 45 евро за грам кокаин!

Брутално, безочливо видео, показващо прочут дилър от Петрич, който продава кокаин, се завъртя в мрежата. То стана мотив за арест на известния в Петрич Юли Кавалджиев, с прякор Кафало, пише Struma.com. Кафало изпратил клипа от персоналния си телефон на наркозависими и по-малки наркодилъри, които купували от него и по този начин набирал клиенти. На записа Кавалджиев разпространява бизнеса си с дрога, рекламирайки цената, на която върви грама, продаден от него 45 евро. Вижда се електронна везна и кокаин, който чака купувачи.

Дни откакто пусна записа на познати за него купувачи и дилъри, полицията в Петрич, за която Кафало е обект на оперативна разработка от дълго време, го залови в миг на договорка. Продал 20 грама кокаин на двама наркозависими. При обиск в дома му ченгетата откриха и кокаина, който той демонстрира на видеото, канабис и към 14 000 Евро, за които той Кафало не съумял да каже от кое място са. Това били парите от продажба на кокаин. Иззети бяха електронна везна, Кафало бе арестуван, в следствие освободен под парична гаранция и сега чака прокуратурата и съда за решение.

Според осведомени, " апокрифната " онлайн продажба на дрога набира известност, подвластните в района се знаят, както и дилърите, припечелвайки пари от този метод на продажба Разработва се затворена мрежа, в която ето по този начин се прави наркобизнес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР