Брутални снимки с ловно куче шокираха хиляди граждани в мрежата

...
Брутални снимки с ловно куче шокираха хиляди граждани в мрежата
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ: Бизнесмен тренира кучето си с котки на съседите и се хвали с кървавите му подвизи в мрежата

Брутални фотоси с ловно куче шокираха хиляди жители в мрежата точно на националния празник на България 3 март. Горд от уменията на четириногия си любим, Георги Костурков качва в персоналния си профил фрагменти по какъв начин то ловува из улиците на столичния квартал " Лозенец " и му носи като плячка раздрана от него котка. Котето е на стара жена от квартала – баба Дона, до което подготвеното куче се е добрало някак, оповестява засегнат четец на БЛИЦ.

Освен от жестокото и надменно държание на Костурков, който не изпитва никаква виновност от това, че е виновен за принуждение над животни, а в противен случай – хвали се обществено и даже псува по най-вулгарен метод създалите му забележка, хората са скандализирани и от безотговорното му и рискова процедура като притежател на куче оставено свободно да " ловува " по улиците.


Цял шанс е, че плячката не е била и малко дете.



Реакциите не закъсняват. Хиляди споделяния на действието и гневни и даже заплашителни мнения са отправени против Костурков. Пуснати са сигнали до Главна дирекция " Национална полиция ", Софийска районна прокуратура, Контактния център на Столична община и Българска организация по сигурност на храните (БАБХ), която следи за спазването на ветеринарните условия. Дори е пуснат сигнал и към Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД), защото пишман авджията има малолетна щерка и съществено стои въпросът в каква фамилна среда живее детето.



Атакувана е и Facebook страницата, която популяризира фамилния бизнес. Страницата е залята с гневни мнения и апели на протест на бизнеса на Костурков. За негативно време и самата страница изчезва – незнайно дали скрита от админите, или изтрита поради отчети от консуматори. Тогава чак и самият Костурков се стряска и отстранява от профила си садистичните фотоси. След това и самият му профил става недосегаем.

Гражданското общество се е задействало и от Главна дирекция " Национална полиция " признават, че са признати сигнали против Костурков и дейностите му ще бъдат разследвани. Остава да се види дали правоохранителните органи ще наложат нужните наказания или жителите ще останат застрашени от вилнеещото куче.

Сливналият Георги Костурков, понастоящем живущ в София, показва положителни финасови благоприятни условия, върви постоянно на лов и на почивки в екзотични дестинации в чужбина. Широкият публичен отклик обаче подсказва, че този път на насилника ще му е по-трудно да се измъкне и в случай че това стане, ще е с цената на доста " благотворителност " от негова страна на съответните места.

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР