Брутална нощ на разврат по нощните заведения преживя Великобритания, след

...
Брутална нощ на разврат по нощните заведения преживя Великобритания, след
Коментари Харесай

Купон като за последно преди затягането на мерките във Великобритания

 Брутална нощ на разврат по нощните заведения претърпя Англия, откакто десетки хиляди британци взеха решение да се " размажат " като за последно преди влизането на новите ограничавания, свързани с ковид в страната, в понеделник, пише Дейли Мейл.

Групи развеселени младежи - и освен младежи - се събираха пред нощните клубове в страната още от рано нощес, с една-единствена цел: да скъсат синджира като за последно преди понеделника.Новите ограничения, оповестени от премиера Борис Джонсън, плануват солени санкции за неспазване на обществена отдалеченост. Те могат да доближат и до 3200 паунда.

В Лондон, Нотингам, Манчестър, Портсмут и Лийдс пред нощните клубове се извиха опашки от стотици чакащи да влязат. Според ограниченията, които влизат в действие от понеделник, повече от шест индивида не могат да се събират на едно място. Мярката няма да важи единствено за учебни заведения, образователни заведения и избрани компании.

Полицията в страната към този момент е получила стотици сигнали за противозаконни пространства, които скрито се употребяват като нощни клубове за да бъдат избегнати възбраните и рестриктивните мерки на държавното управление.

Главният държавен здравен контрольор Мат Хенкок съобщи, че нарасналият брой новозаразени е повода държавното управление да наложи ограничителните мерки и " правилото на шестимата ", защото " пандемията е надалеч от своя край ".

Министърът на английския кабинет Майкъл Гоув призова хората да съблюдават разпоредбите, с цел да не станат жертви на вируса. Той отхвърли, че държавното управление губи надзор над COVID-19.

И добави: " Не желаеме да забраняваме на никого да вижда приятелите си, само че дано го прави при съблюдаване на самодисциплина и ограничавания, с цел да се оправим с провокациите, пред които сме изправени ".

Властите в Бирмингам пък намерено приканиха хората да си останат у дома, откакто броят на пациентите с ковид, признати в лечебни заведения, се удвои за една седмица. В града във вторник също влизат нови правила против COVID-19 - хората от едно домакинство нямат право да се виждат с никого отвън личното с семейство, в това число в частни домове, заведения за хранене или градини.

В неделя заран представители на английските управляващи предизвестиха, че чакат " последните дни на Рим " след този уикенд, белязан от гърмеж на планувани нощни празненства преди новите ограничавания.

Висш офицер пък изрече опасения, че полицията не разполага с запаси, с цел да отговори на хилядите хора, които въобще няма да съблюдават никакви ограничавания този уикенд, в това число и в нощта против понеделник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР