Брутална гавра си направи Криско с Кристина Патрашкова в Шоуто

...
Брутална гавра си направи Криско с Кристина Патрашкова в Шоуто
Коментари Харесай

Криско напълно полудя: Искам секс с Патрашкова

 Брутална подигравка си направи Криско с Кристина Патрашкова в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". На въпроса на водещия с кой прочут българин би желал да прави секс музикантът незабавно отсече, че желае това да бъде ководещата на Гала. Цитиридис на секундата се включи в гаврата и непосредствено го попита дали си пада по момчета, визирайки външния тип на Патрашкова, която постоянно е сравнявана с артиста Йосиф Кобзон.

Криско обаче загатна, че тя му наподобява повече на българския участник в " Евровозия " Кристиян Костов, само че разгласи, че ползата му към журналистката е провокиран от нейната подготвеност по всички въпроси. " Патрашкова може да приказва по всевъзможни въпроси, схваща от всичко.

Мислил съм си да стана продуцент на предаване, което да се споделя " Питай Патрашкова ". В него в границите на 30 минути тя ще дава отговор на всевъзможни въпроси, тъй като схваща от всичко. А що се отнася до половия акт, в случай че го направя и аз ще схвана и науча доста неща ", продължи да хапе рапърът ководещата на " На кафе ". Досега най-вече насмешки с нея си правеше Слави Трифонов, като в облици й влизаше ослепително Иво Сиромахов. Криско до неотдавна бе обичан посетител в " На кафе ", където се изявява и Патрашкова, само че дали това ще продължи, остава да забележим, написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР