Брутална болест помита Обединеното кралство, карайки хората да се чувстват

...
Брутална болест помита Обединеното кралство, карайки хората да се чувстват
Коментари Харесай

Мистериозна болест, която помита Обединеното кралство, унищожава хората след работни коледни партита

Брутална болест опустошава Обединеното кралство, карайки хората да се усещат унищожени след работните си коледни празненства.

С композиция от вируси на простуда и грип, разновидности на Covid и други циркулиращи бъгове, доста британци се оказват приковани на легло, страдайки от освен това от махмурлук. Един човек се обърна към обществените медии, с цел да показа опита си: „ Излязох предишния петък за работно коледно празненство и от този момент съм болен “.

Друг добави: „ Така че коледното празненство в офиса е анулирано, тъй като половината от личния състав е болен от грип и тук съм част от половината в офиса, работещ. “ Друг консуматор предизвести другите за рисковете от наличието на празнични събирания: „ Моля, обърнете внимание, изключително по време на празниците, когато хората ще вършат празненства, ще се събират на групи, ще пътуват, ще пазарят и така нататък Това работно празненство седмицата преди Коледа ЩЕ ви завладее семейство болно. Виждам всички да се разболяват от грип и Covid през последните няколко седмици. "

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР