Брус Уилис и семейството му минават през труден и мрачен

...
Брус Уилис и семейството му минават през труден и мрачен
Коментари Харесай

Гласът на Деми Мур като лекарство за Брус Уилис

Брус Уилис и фамилията му минават през сложен и тъмен интервал откакто миналата година артистът беше диагностициран с афазия, говорно разстройство, което визира когнитивните му качества.

Болестта към този момент е в напреднала фаза и фамилията разкри, че Уилис се бори с фронтотемпорална деменция (FTD), която визира държанието със признаци, които включват промени в личността, обсесивно държание и усложнения в говора.

Според източник, непосредствен до фамилията, Уилис е решен да се бори до последно със болестта, изключително в този момент, като чака внуче.

" Той е уверен, че това ново бебе ще получи най-хубавото, което може да предложи “, сподели източникът. " Те знаят, че той няма да е тук вечно, тъй че ценят всеки един миг. “

По-рано фамилията показа фотоси, показващи по какъв начин прекарват скъпи моменти дружно.

Съпругата на Уилис, Ема Хеминг Уилис, построи страхотни връзки с някогашната му жена, Деми Мур, която била единственият човек, чийто глас Уилис разпознавал по телефона.

" Деми е в непрекъснат контакт с Брус и Ема ", сподели източникът.

" Тя се възползва от всяка опция, с цел да прекара време с него. Ако не е до него, тя се обажда по телефона, с цел да може Брус да чуе гласа й ", добави той.

С напредването на заболяването фамилията вижда, че Уилис се изплъзва от ден на ден от тях и това разрушава сърцата им.

" Изглежда той се изплъзва от ден на ден от тях и това разрушава сърцата им. Болезнено е да го гледат по какъв начин се утежнява “, сподели източникът.

Семейството обаче е облекчено, че най-сетне има ясна диагноза. " Откакто обявихме диагнозата афазия на Брус напролет на 2022 година, положението на Брус прогресира и в този момент имаме по-специфична диагноза: фронтотемпорална деменция (известна като FTD) “, сподели източникът.

Изправени пред тази сложна обстановка, семейство Уилис цени всеки миг и се надява на най-хубавото. 

" Той е решен да се бори възможно най-дълго, с цел да може внукът му да има някои щастливи мемоари за дядо си ", показа още източникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР