Бруклин Бекъм наруши общоприетите традиции и взе двойно фамилно име

...
Бруклин Бекъм наруши общоприетите традиции и взе двойно фамилно име
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм взе фамилията на жена си след сватбата

Бруклин Бекъм наруши общоприетите обичаи и взе двойно фамилно име след сватбата с дъщерята на милиардера Никола Пелц. Младоженците даже се преименуваха в обществените мрежи: в този момент и двамата носят фамилното име Пелц Бекъм.

Въпреки че това решение озадачи доста почитатели на Бруклин, то бе подкрепено в избрани кръгове, за какво бе възприето като нарушаване на " сексистките обичаи ".

По традиция дамата е тази, която би трябвало да вземе семейството на брачна половинка си след брака. Както отбелязва фамилният юрист Ейми Фоузър в изявление за „ Гардиън “, това значи, че брачната половинка след сватбата става " благосъстоятелност " на брачна половинка. Но нарушаването на тази традиция в обществото не се приветства.

„ Мисля, че в идващите 10-20 години ще забележим повече еластичност по този въпрос. Въпреки това не би трябвало да се чака огромен прогрес: заради обстоятелството, че хетеросексуалните дами и мъже не престават да са изправени пред стигма, в случай че не се придържат към обичайните възгледи ”, посочи Рейчъл Робнет, която е професор в Университета на Невада.

Тя добави, че другари и познати на мъжа, който е взел двойна фамилия, постоянно го считат за минимум влиятелен в една връзка, а съпругите са подложени на напън от съпрузите си, в случай че отхвърлят да вземат семейството му.

 никола пелц

Самият Бруклин реши да вземе двойно фамилно име в символ на обич към жена си. „ Бруклин е до уши влюбен в – това е доказателство за неговата лоялност и обич към нея ”, разкри вътрешен човек пред „ Сън “. Феновете на Бруклин видяха, че не всички са съпричастни с решението му.

 мъжете от семейство бекъм

Така майка му разяснява под една от сватбените фотоси:

Поздрави, господин и г-жо Бекъм. Добре пристигнали в фамилията ”.

 пелц бекъм

Това даде съображение на почитателите ѝ да подозират, че не утвърждава решението на сина си , а някои даже допуснаха, че тя е даже срещу този брак. Бруклин и Никола се подготвяха за сватбата от няколко години, като преди сватбата подписаха сватбен контракт.

фотоси: Vogue
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР