Брук Шийлдс има две дъщери от брака си с Крис

...
Брук Шийлдс има две дъщери от брака си с Крис
Коментари Харесай

Колко секси е дъщерята на Брук Шийлдс

Брук Шийлдс има две дъщери от брака си с Крис Хенчи - Роуън (20 г.) и Гриър (17 г.). Както можем и да предположим, и двете девойки са наследили чувството за жанр от майка си, само че друго, даже по-ценно, което тя им е предала, е упоритостта да реализират задачите в кариерата си.
 Брук Шийлд и Роуън Хенчи - по какъв начин майка и щерка се забавляват по хавлии
Забавленията на Брук Шийлдс по хавлия

И в компанията на щерка й

Пред E! News по-рано тази година 58-годишната актриса разкрива, че не изисква от дъщерите си да следват нейните стъпки, само че държи те най-много да отстояват себе си.

По всичко проличава обаче, че девойките въпреки всичко взимат образец от майка си даже и когато става въпрос за мода. А следващото доказателство за това идва от 17-годишната Гриър.

На събитието CNN Heroes: All-Star Tribute в Ню Йорк, на което участва дружно с майка си, тя наподобява зашеметяващо, облечена в дълга черна рокля без презрамки. Става въпрос за същата рокля, която  носи за първи път през 2006 година - годината, в която ражда Гриър.
 Снимка 646099

Въпреки че избира тоалет, който към този момент е носен от майка ѝ, Гриър въпреки всичко прибавя и персонални линии към цялостната визия. Така вместо прибраната прическа, на която преди години залага, щерка ѝ избира да остави косата си пусната.
 Брук Шийлдс през 2006 година

Брук Шийлдс през 2006 година

Освен това за разлика от майка си, Гриър добавя към тоалета много по-деликатни бижута и като цяло визията ѝ е по-обрана. В същото време обаче е стилна и елегантна.
 Защо Брук Шийлдс не желае щерка ѝ Гриър Хенчи да е модел
Защо Брук Шийлдс не желае щерка ѝ да е модел

Крушата не пада по-далеч от дървото

Това надалеч не е първият път, в който 17-годишната щерка на Брук Шийлдс облича нейн тоалет. Преди няколко месеца момичето залага на рокля, която майка ѝ е носила през 2001 година Още преди този момент пък 20-годишната Роуън взема решение да отиде на бала си с също с рокля на актрисата и избира тази от премиите Златен глобус през 1998 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР