Брук Шийлдс е една от най-известните, красиви, противоречиви и неразбрани

...
Брук Шийлдс е една от най-известните, красиви, противоречиви и неразбрани
Коментари Харесай

Били ли са влюбени Брук Шийлдс и Майкъл Джексън

Брук Шийлдс е една от най-известните, красиви, спорни и неразбрани дами на своето време. В документалния филм Pretty Baby, чиято премиера бе в петък, 20 януари, на филмовия фестивал Sundance, тя получава опцията да приказва по разнообразни тематики от кариерата и живота си както в никакъв случай до момента.
 Брук Шийлдс, Pretty Baby и разкритието на актрисата в документалния филм, че е била изнасилена
Когато Брук Шийлдс е била изнасилена

“Отказвам да бъда жертва ”

Моделът и актриса споделя за битката на майка ѝ с алкохолизма, за неразкрито до момента полово посягане, както и за спорните голи подиуми, които играе във филми още като дете.

Сред другите акценти, върху които Брук Шийлдс се концентрира, са връзките ѝ с Майкъл Джексън. Според нея връзката им, сходно на доста други неща в живота ѝ, е била неправилно показана. Във кино лентата Шийлдс твърди, че двамата в никакъв случай не са излизали и не са имали полова връзка.

Но дано стартираме изначало. Брук Шийлдс и Майкъл Джексън в действителност се срещат, когато тя е на 13 години. Те бързо се сприятеляват и едно от нещата, които ги свързват е, че овреме се сблъскват с известността. Освен това, когато прекарват време един с различен, даже към този момент като младежи и възрастни, те се държат много детски. " И двамата трябваше да станем възрастни доста рано, само че когато бяхме дружно, бяхме две дребни деца, които се забавляваха ", споделя Брук Шийлдс.

По думите ѝ тя и Майкъл Джексън просто са излизали дружно и сред тях не е имало нищо повече от просто другарство. Музикантът обаче очевидно е имал малко по-различна визия за връзките им. Самата Брук Шийлдс издава, че той даже е желал да си осиновят дете. Никога обаче не я е питал дали желае да се омъжи за него. " Той беше млад мъж, който продължаваше да се пробва да откри щастието ", споделя актрисата и модел пред Rolling Stone още след гибелта му.

Драмата сред Брук Шийлдс и Майкъл Джексън обаче доближава връх, когато той споделя пред Опра Уинфри, че се среща с Брук Шийлдс. Брук Шийлдс от своя страна по-късно му се обажда по телефона много объркана. Все отново, тогава в действителност се е срещала с Дийн Кейн. След тази преживелица актрисата се отдалечава от Майкъл Джексън.

От разказаното във кино лентата Pretty Baby излиза наяве, че любов сред Брук Шийлдс и Майкъл Джексън е имало, въпреки и много комплицирана и объркана - не напълно чисто другарска, не и напълно чисто сантиментална.
 Брук Шийлдс, Денят на благодарността, ледена вана и по какъв начин се поддържа във форма актрисата
Тайната на Брук Шийлдс да наподобява толкоз добре на 57 година

В чудесна форма за възрастта си

През 2001 година музикантът даже назовава актрисата " една от любовите " на живота си. Освен това той си признава, че е бил като захласнат от нея - нейни фотоси са били разлепени по стените и огледалото му и е вярвал, че тя го е обичала също толкоз, колкото и тя него, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР