Брук Шийлдс е била приета в безсъзнание в болница в

...
Брук Шийлдс е била приета в безсъзнание в болница в
Коментари Харесай

Тя се размина на косъм от смъртта

Брук Шийлдс е била призната в безсъзнание в болница в Ню Йорк поради тежък пристъп и се разсъни с Брадли Купър до нея. Това разкри самата 58-годишна актриса и модел в изявление за Glamour.

Инцидентът се случил на 7 септември предходната години и породил съществени опасения за здравето на Брук Шийлдс. Припадъкът й бил диагностициран като тонично-клоничен пристъп т.с. най-опасния тип епилептичен пристъп. 

Актрисата се подготвяла да излезе на сцената за своето лично шоу, отдадено на дамите, когато се почувствала необичайно и дезориентирана. Ситуацията се влошла, откакто Брук се отправила към ресторант. Изведнъж всичко и притъмняло и блъснала главата си в стената. “От устата ми излизаше пяна ", разкри актрисата и изясни, че минути по-късно се е озовала в кола за спешна помощ с кислородна маска на лицето. 

Когато се върнала в схващане, открила, че сътрудника и Брадли Купър бил до болничното й легло и я държал за ръката. 

Първоначално тя помислила, че е мъртва, след което мистерията с наличието на артиста била обяснена. Сомелиерът в ресторанта, в който се почувствала зле, се опитал да открие брачна половинка й Крис, само че вместо това се отзовал помощник, който извикал различен помощник и той на собствен ред се свързал с Брадли Купър, който инцидентно бил в региона и се качил в колата за спешна помощ с нея.

Шийлдс е настанена в интензивно поделение. След поредност от проби се оказало, че рецесията е породена от недостиг на натрий, евентуално тъй като тя консумирала прекалено много вода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР