Bruce Springsteen постигна пореден световен успех, този път благодарение на

...
Bruce Springsteen постигна пореден световен успех, този път благодарение на
Коментари Харесай

Новият албум на Bruce Springsteen със световен успех - slava.bg

Bruce Springsteen реализира следващ международен триумф, този път с помощта на 20-тия си студиен албум Letter To You, който дебютира по #1 в 11 страни, измежду които Австралия, Англия, Нова Зеландия, Италия и Швейцария.

В Съединени американски щати сбирката влезе в класацията Billboard 200 под #2, както и под #1 в чартовете Albums Chart, Top Rock Albums Chart, Vinyl Albums и Tastemaker Albums Chart. Във Англия Letter To You се трансформира в 12-тия #1 албум на Springsteen и 2-рия най-успешен студиен план за годината досега. Дебютът под #4 във Франция отбелязва най-силния интернационален дебют за годината.

Дългосвирещият рок план Letter To You е основан и записан с E Street Band в границите на единствено 5 дни в домашното студио на Springsteen в Ню Джърси и съдържа 12 спиращи дъха части, 3 от които са нови записи на именити, само че неиздадени досега негови композиции от 70-те години - “Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” и “Song for Orphans”.

Letter To You е и първият албум на Bruce с бандата от релийза на High Hopes през 2012 година и е изпълнен с изключителна сила от турнето им The River от 2016 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР