Броят на заразените с новия коронавирус (COVID-19) в Южна Корея

...
Броят на заразените с новия коронавирус (COVID-19) в Южна Корея
Коментари Харесай

32 новозаразени с коронавируса в Южна Корея, училищата отвориха врати

Броят на инфектираните с новия ковид (COVID-19) в Южна Корея се усили с 32 души през последните 24 часа, с което общият брой на инфектираните от началото на епидемията в страната към този момент е 11 110 души. Това оповестиха от Центъра за надзор и профилактика на болесттите към здравното министерство на страната, представени от локалните медии.

През миналото денонощие не са регистрирани умряли, като общият брой на жертвите остава 263 души.

Междувременно през днешния ден стотици хиляди възпитаници в Южна Корея се завърнаха в учебните заведения, откакто те отвориха порти след повече от два месеца спиране поради епидемията.

Учениците се завръщат на учебно заведение при спазването на правила за сигурност като инспекция на телесната температура, дезинфекциране и поздрави от отдалеченост.

Близо 440 000 възпитаници в последната година от гимназията бяха първите, които се завърнаха в класните стаи. Те ще участват на занятия всеки ден. По-малките възпитаници ще се върнат на учебно заведение поетапно през идващите седмици, като ще комбинират занятия в класните стаи със занятия онлайн. Учениците ще са задължени постоянно да почистват чиновете си и да съблюдават обществена отдалеченост със съучениците си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР