Броят на смъртните случаи, настъпили след ваксинация срещу коронавирус в

...
Броят на смъртните случаи, настъпили след ваксинация срещу коронавирус в
Коментари Харесай

Тревожна вест от Австрия, 52 умряха, след като бяха ваксинирани с Пфайзер

Броят на смъртните случаи, настъпили след имунизация против ковид в Австрия, се е нараснал до 55 по време на имунизационната акция, 52 от тях са след слагането на препарата на Pfizer/BioNTech.

В същото време не е открита надеждна връзка на смъртните случаи с употребяваните ваксини, съобщи във вторник Федералната работа за сигурност на здравето в отчет за отчетния интервал от 27 декември 2020 година до 26 март 2021 година

Броят на докладваните известия за подозирани странични резултати след имунизация против ковид в Австрия се е нараснал от 15 790 на 17 280 за целия интервал на наблюдаване от предходната седмица. Най-големият дял от тях се пада на фармацевтичната компания AstraZeneca - 12 549 известия за цялата акция за имунизация. На второ място e Pfizer/BioNTech - 4288 известия за разнообразни реакции.

На трето място е Moderna с 443 известия. Изяснява се, че едно известие за странични резултати може да съдържа информация за няколко реакции по едно и също време.

Както беше маркирано, естествените здравословни затруднения, които не са свързани с имунизацията, само че водят до гибел, може да се появят основно измежду най-уязвимите възрастни хора, които се ваксинират.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР