Броят на сигналите за купен вот се увеличава всеки ден.

...
Броят на сигналите за купен вот се увеличава всеки ден.
Коментари Харесай

Лавинообразно растат сигналите за купен вот

Броят на сигналите за платен избор се усилва всеки ден. Расте лавинообразно. Това съобщи в Хасково служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

„ Не толкоз като брой, колкото като наклонност нарастват лавионообразно. Всяка от дирекциите работи интензивно. Всеки от шефовете ще бъде изслушан в София по тематиките, свързани с изборите, за това какво е направено, какво следва да се направи, какъв е проектът за деяние. Всеки един тази седмица ще мине през политическото и професионално управление в София. Действаме интензивно, както обещахме “, увери вътрешният министър, съобщи Нова тв.

Той даде добра оценка за работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Той добави, че тече и втора инспекция против регионалния шеф на Хасково Минко Ангелов за други негови служебни дейности.

Демерджиев разяснява и следващия случай на случай с транспортирани мигранти, при който почина един човек край Алдомировското тресавище в региона на Драгоман. По думите му се е трансформирало в традиция трафикантите да не стопират на стоп палка на органите на реда.

„ За страдание, това се трансформира в традиция при тези санкции, които получават. Шофьорът е сръбски жител, до каква степен разбрах, такава е и регистрацията на автомобила “, разяснява Демерджиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР