Броят на самоубийствата в Брюксел е нараснал с 20 на

...
Броят на самоубийствата в Брюксел е нараснал с 20 на
Коментари Харесай

Броят на самоубийствата в Брюксел нараснал с 20% от началото на епидемията

Броят на самоубийствата в Брюксел е повишен с 20 на 100 от началото на епидемията, оповестиха локални медии, като се позоваха на данни от столичната прокуратура. Статиите в националната преса демонстрират растящия политически напън над държавното управление да преразгледа ограниченията. Партии от опозицията и от болшинството упорстват рестриктивните мерки да не бъдат съобразявани само с мнението на вирусолозите и математиците, а и с оценките за душевното положение на жителите.

По-рано през днешния ден Европейската комисия за следващ път прикани Белгия, както и Дания, Финландия, Германия, Унгария и Швеция, да възстановят свободата на придвижване в Европейски Съюз. Посочените страни са въвели възбрана за секване на границите и към този момент бяха предизвестени, че не следват общоевропейския метод. В петък белгийският щаб за битка с епидемията ще заседава за следващ път, само че понижават упованията, че ще бъдат признати решения за облекчение на ограниченията. Затоплянето на времето в последните дни докара до всеобщи нарушавания на противоепидемичните правила, а управляващите се оказаха безсилни да глобят нарушителите. Здравните експерти означават, че в случай че премахването на ограниченията не бъде поредно и деликатно премислено, страната елементарно ще навлезе в трета епидемиологична вълна.

По тяхно мнение през днешния ден най-голямата заплаха е забележителното разпространяване на английския вариант на вируса на COVID-19. Според тях са нужни още няколко седмици самообладание, а след това може да се пристъпи към последното гладко унищожаване на рестриктивните мерки, след което " няма да има връщане обратно ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР